'Come Back' kata Adam

Assalamualaikum :) And Hai ;) *LambaiTangan*
wuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. sejunyeeee -,-' selimut adalah teman setia di kala sejuk.. wah ! aq mengarut.. *tepukDahi* 
Aku update blog ini pada hari ini ketika saat ini dan waktu ini kerana budak ini. Dengan itu saya update post ini juga kerana terpaksa dan dipaksa. Kesimpulannya, tidak muncul keikhlasan. HAHAHA.. *pengsan*

Come Back? who's come back? Lemme tell u bebeyh! He's come back.. katanya come back versi baru? baru? sama je aku tengok. LOL :O Dia mengada ok, sebab hilangkan diri selama 2 minggu.. 2 minggu? Dia yang cakap.. *rajin pula dia kira-kira hari* aha! mesti rindu aku sbb tu duk bilang2 hari.. 

Nak dijadikan al-kisahnye, ingt tk malam malaysia vs thailand? ingt tk? mestilahkan? Entah macam mana frust punya menunngeng sbb pengadil bagi kad merah dkt malaysia, terus aq type msg and 'ter'send dkt mamat mengada ni.. nk tekan cancel but already delivered >.< huarghhh~ aq tk thu kenapa asal tngk bola mesti ingt bdk ni.. *HantukKepala* apalagi tk senang duduk rr.. tup tup.. msg masuk.. *debor* and and.. tk sangka bdk ni reply.. haha.. and and tiba2 bleh jadi kwn mcm dulu.. :3 haha.. k, bye ! *flyingKick!*

-Aku boleh agak dia mesti senyum sorang-sorang....
  Tengok, awak tengah senyumkan?-


My Story Is Base On The True One

1 comment:

Lala Hihi said...

Yaya, betol :D mengong punya pengadil :D

Post a Comment

Celoteh Anda Di Sini! :D